URIP: Dina Terakhir nang Rumah Sakit Siloam (Dev. Suzuki Tambun Area)

Senen 29 wulan agustus 2016 dina sing dadi pamungkas kerja nang Rs. Siloam devisi klinik tambun area. Kenangan urip sing wis kaya wedhi nang kali esih bisa dideleng go pelajaran urip. Ora ana rasa nyesel bisa kerja nang kota gedhe Bekasi. Urip kudu urup. 

Awal tanggal 1 November taun 2012 seragam putih putih khas mantri kesehatan sing esih magang neneteng buku lan berkas sing wis disiapna. Numpak angkot ket jam 06:00 isuk jog lokasi jam 06:45 cukup riuh kendaraan dina kae. Pantang menyerah go menyongsong keuripan sing lewih apik. Seksi awal mlebu lan keterima dadi pegawe rumah sakit gedhe nang Bekasi. Rejeki memang wis ana sing ngatur ket awal wis susah payah urip ora genah kerna ajakan dulur sing keblinger akhire berkat Gusti Allah sakabeh cobaan gie dadi legi kaya tebu. Alhamdulillah. 

Sewulan nang kelas percobaan, dilatih nerima pasien, nerima telpon, lan kegiatan kegiatan apa bae sing engkoné dadi tanggung jawab kerja. Duit kerja training mentu akhir bulan pas tanggal 25. Rasa bunggah ora ketulungan ulah duit hasil kang keringeté dewek. Ora lali wong tua dadi prioritas. 

Pinggir Kalimalang - Bekasi
Munggah meng tempat kerja sing nyata ngelayani pasien sing beda banget karo sifat lan keanaan karo wong wong sedurungè nang Tasik. Kur seminggu kerja nang bagian UGD siki Enyong dipindahna meng bagian klinik kerja sama karo perusahaan tepaté klinik Hankook. Perusahaan ban kang Korea gie memang ora ana jenengané libur dadi kerja wis kaya mesin mati kur nek arep diisi bensin tok jan memang ya kerja siki kudu kaya gue. Cerita medi nang klinik wis ora aneh maning kelayan sakabeh mantri lan suster wis pernah diwedheni kecuali Enyong. Alhamdulillah ra pernah. 2 taun mimpin klinik Hankook saiki dipindahna maning meng klinik Suzuki nang daerah Tambun. Lumayan adoh. 

Suasana lan kanca anyar wis dadi nyata nang keuripan sing selalu pindah pindah ora ketang nang Suzuki. Akeh wong sing nduweni karakter dewek - dewek sing dadi istimewa. Ora akeh sing arep diceritakna kerna memang ra terlalu penting tapi Enyong pengin ngabadikna sipet tok dalan uripku nang kota Bekasi gie.

Matursuwun go wong  sing wis nyoretna warna warnané nang keuripan ku selama kerja nang Rs Siloam (Bekasi) jenengan mu ora arep tek lalikna :

MCU devisi lan Hankook : Jaja Miharja,  Kori Rojak,  Yuliawati,  Encep Rosdiana Sidik,  Lukman Angki,  Tri Prabowo, Indah,  Lilis,  Ervina,  Rico,  Brenda,  Fandi,  Ridwan,  Tantan,  Yoga, lan sakabeh kanca lan devisi liannè.

Suzuki Devisi : Alfidin,  Ba Natalius,  Eko, Samsudin Sofian,  Ahmad Nurdjani,  Kenty,  Muhammad Chairul Anam,  Riki,  Taopan Bule,  Nurdin Pea,  Soimah,  Opie,  Mega, Ismi,  Aula,  Uus, Suhendra,  Darsa,  Agus,  Borju,  Ponerah,  Bambang,  Endang,  Rohili,  Lasidi,  Ivan Sonata, ibu kos sing selalu apik aring Enyong pirang piring sega karo lawuh wis diwekna Aring aku mugia Gusti aweh rejeki paling akeh go Bude Kun, Mas Soleh tetangga kosan terbaik lan sakabeh kanca ~ pasien suzuki tambun area. 

Sakabeh warna dadi lukisan unik go keuripan ku. Matur Suwun.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kata Serapan Bahasa Portugis dalam Bahasa Indonesia

Parfum Garuda Indonesia: Parfum Yang Mempunyai Hukum

KAWERUH BASA: Peribahasa lan Saloka Jawa #27