Sugeng Rawuh

Alhamdulillahirobil alamin sukur alhamdulillah anak lanangé Kang Panyol sing jenengané Waluyo Ibn Dischman mbukak blog maning nang dina jemmuah tanggal 15 januari 2015. IngsaAlloh blog gie nang enyong arep tek isi pengalaman pengalaman sing nang aku wis tekraksakna ya moga moga ana mangfaaté karo sampeyan sing maca. 

Enyong: ibdisch

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Parfum Garuda Indonesia: Parfum Yang Mempunyai Hukum

Kata Serapan Bahasa Portugis dalam Bahasa Indonesia

Jenis-Jenis Kenduri Dalam Adat Islam Jawa