Koko Thole: Eling - eling

Eling - eling ayuh podo eling
Soko turu kang suwe
Kudang ane impe
Sing marahi lali, lali marang Gusti
Kang murben dumadi

Eling - eling ayuh podo eling
Mring dosané dewek cilik tekan gedhe
Kabeh lelakoné kang tansah gumedé marang sopo wae

Koyo ya'o ya'o wae
Koyo urip selawasé
Koyo ya'o ya'o wae
Ora eling ning mburiné

Kabeh mesti balik mring Gusti
Olo becik iku wis pinesti

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kata Serapan Bahasa Portugis dalam Bahasa Indonesia

Parfum Garuda Indonesia: Parfum Yang Mempunyai Hukum

KAWERUH BASA: Peribahasa lan Saloka Jawa #27