Koko Thole: Kupat Janur Klopo

Yu..yu..yu..mbak ayu...
Sopo toh jeneng mu
Aku pengin kenalan
Nadyan setitik esemmu
Iso nentremké atiku
Sing lagi poyang payingan

Kawitané plarak plirik mripaté
Gawe ati lego
Nadyan aku kalah ndisi kenalé
Ora dadi opo

Kupat Janur Klopo
Ora kuat ndo atiku yen ko godo
Balik lali jiwo
Angger gelem gari ngenteni opo

Tir podo irengé de
Mbien ngesir mas pie carané
Tir podo irengé ndo
Yen wis ngesir mas
Dolan meng umahé

Godong podo ijoné
Yo tak boyong tak mope aké
Randu cak putih - putih
Aku manut syarat - syaraté

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kata Serapan Bahasa Portugis dalam Bahasa Indonesia

KAWERUH BASA: Peribahasa lan Saloka Jawa #27

KAWERUH BASA: Peribahasa lan Saloka Jawa #29