Koko Thole: Tobato

Ayuh poro konco, ayo co
Yo podo ngudio
Ngudi marang kabecikan
Kabecikan dunyo laku kang utomo
Kanggo ngayuh nang suwargo

Ojo nganti leno ngumebyaré dunyo
Urip iku mung sepisan
Ojo ngawe ontrang mreng satengah lian
Ngrusak katentreman

Koe ojo gelo
Umur tambah tuo neng ati soyo nelongso
Opo ora kroso mbesuk bakal teko piwalesé sing kuoso
Ndang tobato mumpung wektu esih ono
Mumpung durung nyowo oncang soko rogo

Ayuh co ndang tobato
Ayuh co ngayuh swargo
Ayuh co ndang tobato
Ayuh co ndang tobato

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kata Serapan Bahasa Portugis dalam Bahasa Indonesia

Parfum Garuda Indonesia: Parfum Yang Mempunyai Hukum

KAWERUH BASA: Peribahasa lan Saloka Jawa #27