Garingan Pejuh

Hahahaha..... hahahaha.....
Artikel apa gie jan! Embuhlah sing penting gie pengalamanku sing paling gemblung! Ceritanè wis suwe banget aku ra nagggo klambi v-neck warna coklat kebiruan. Pas dienggo gue koh ana warna putih-putih garing kaya kerak sekang umbel! Duh apa ya umbel apa iya umbel wong aku setahun kadang ra kena flu atawa watuk. Sih apa ya?! 

Garing!

Mikir suwe!! Siki kelangan yen kerak gue anu pejuh sing wis garing kur ora kesikat (maklum gumbaihè kur dikum tok). Memang sih pas nganggo klambi gue wengi-wengi lagi pengin banget 'nguyuh susu' ya wis dikocok terus langsung metu. Nah ternyata metunè akeh (soalè sewulan ora metu) hahaha hahahaha..... Nyembur sampe meng rai-rai sekalian bae klambi go lap tapi emang nang klambi anu kena maning. Dadi ora kur nang pinggir kerah tok pejuh garing gue ana tapi nang njero klambi juga ana hahahaha..... Hahaha.....

Sing dadi pengemut wae nek tes ngocok yo sing inget nek dilapna meng klambi kudu disikat sing bersih. Aja kaya Aku ya hahahaha ...... Hahaha.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Parfum Garuda Indonesia: Parfum Yang Mempunyai Hukum

Kata Serapan Bahasa Portugis dalam Bahasa Indonesia

Jenis-Jenis Kenduri Dalam Adat Islam Jawa